Pályázat

Csapatunk

Dr. Slezsák István

Dr. Slezsák István villamosmérnöki képzettségét a BME-n szerezte. Tudományos kutatóként a BME Általános és Analitikai Kémiai tanszékén többek között analitikai méréstechnikákkal foglalkozott, az ELTE Összehasonlító Élettan Tanszékén bioanalitika, bioengineering, élettani paraméterek méréstechnikája, pszichofiziológiai méréstechnika volt a feladata, szintén az ELTE Etológia Tanszékén élettani paraméterek telemetriás méréstechnikájával foglalkozott.

Ipari gyakorlatot a boldogult Medicor Műveknél szerzett orvostechnikai készülékek, konstruktőreként. A Bay Zoltán Nonprofit Kft. felsővezetőjeként szerzett tapasztalatot jelentős méretű (150-2000MFt) pályázati és saját finanszírozású projektek szakmai vezetőjeként és projektmenedzsereként.

Kiss Balázs Péter

Kiss Balázs Péter, villamosmérnök, a BME Elektronikai Technológia Tanszékén szerezte diplomáját. Az iparban, a K+F+I területen elhelyezkedve nagyrészt beágyazott rendszerek fejlesztésével foglalkozik, különös figyelmet szentelve a bioengeneering területre.

Kiss Dóra

Kiss Dóra villamosmérnöki diplomáját a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén szerezte.

Mekler Csaba

Mekler Csaba kohómérnöki képesítését a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi karán szerezte 2008-ban. Gyakorlatot a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány Nanotechnológiai Intézetében, később a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nél szerzett magas hőmérsékletű technológiák, anyagvizsgálat, pályázati és ipari projektek menedzselése, munkavédelem valamint laborvezetés területén.

Juhász Koppány Levente

Juhász Koppány Levente anyag- és kohómérnöki diplomáit a Miskolci Egyetemen szerezte. A PhD-abszolutórium mellett a Szegedi Tudományegyetemen gyakorlatot szerzett nanotechnológiai módszerek alkalmazásában és alkalmazott kémiában. Főként anyagvizsgálattal, elektronmikroszkópiával, spektroszkópos analitikával, illetve prototípusok és alkatrészek szilárdtest modellezésével foglalkozik.