Pályázat

Saját fejlesztések

Mobil ECG monitor

Kisméretű, kulcstartóba, vagy telefon hátlapba beépíthető, Einthoven I-es elvezetést használó, száraz elektródás ECG monitor. A készülék által mért valósidejű ECG-t okostelefonos applikáció képes kiértékelni, valamint a kiértékelt eredményt orvos részére továbbítani.

Nagyteljesítményű LED-es lámpa

Speciális passzív hűtéssel ellátott LED-es lámpáink beltéri és kültéri világításra egyaránt alkalmasak. Használatukkal beltérben a világítás teljes energiamérlege megnegyedelhető a fémhalogénhez képest. Saját fejlesztésű vezérlő busz kiépítése is lehetséges, igazítva a fényviszonyokat a megrendelő igényeihez.

Speciálisan növénytermesztési célra is készítünk LED lámpákat, melynek kibocsájtott fényspektruma igazodik a növények által fotoszintetizáláshoz használt fényspektrumhoz.

Soft laser stimulator

Bőrfelszíni, idegi, valamint fogászati célra fejlesztett soft laser stimulator, mely alkalmas sebek, műtéti sebek, idegsérülések, fogászati műtétek utáni gyógyulás meggyorsítására.

ECB doziméter

Elektron és gamma sugárhatás mérésére alkalmas single point doziméter, szenzor és reader. 1kGy-300kGy dózistartományban használható. Alkalmas besugárzók minősítésére, karakterizálására, valamint rutineljárásokban. Standard 2mL-es ill. 0,8mL oldattérfogat. A technológia ASTM standard.

Sunna film doziméter

OSL technológiával működő filmdoziméter és reader. Single point mérésekre alkalmas, 0,4kGy- 100kGy dózistartományban. A technológia ASTM standard, R&D 100 díjnyertes.

ECG Holter

A világ egyik legkisebb, ha nem a legkisebb holter monitorát fejlesztettük ki, mely képes 24/48 órányi felvételt SD kártyára rögzíteni, majd azt a PC-n futó kiértékelő algoritmus segítségével kiértékelni. A mérés közben a felhasználó a jelben markereket is elhelyezhet a szerinte figyelmet igénylő szakaszokon.

Elektrokémiai detektor

100 nl térfogatú mérőcellával rendelkező detektor, egy térben alkalmas oxidálásra és redukálásra; HPLC, illetve áramló oldatos elemzők végdetektoraként.

Bérfejlesztéseink

Kajak-kenu ergométer

Sportolók teljesítményét mérő száraz evezőpad, mely edzés közben a sportoló teljesítményét (sebesség, megtett táv, idő) kijelzi, rögzíti és a teljesítmény alapján edzéstervet, vagy már meglévő edzéstervben módosításokat javasol. Az eszköz segítségével továbbá internetes kapcsolaton keresztül a világ különböző pontjain lévő sportolók versenyezhetnek egymással.

ECG mellkaspánt futóknak

Egy elvezetéses ECG mellkaspánt, mely képes futás közben száraz elektródos mérésre, melyet a saját fejlesztésű, speciális bevonattal ellátott fémelektródáink tesznek lehetővé. A eszközhöz Bluetooth-on kapcsolódó okostelefonos applikáció képes kiértékelni a készülék által mért valósidejű ECG-t, és annak megfelelően változtatásokat javasolni az edzéstervben.

Világító műjégkocka

Rádió vezérléssel aktiválható műjégkocka, mely aktiválás után színes villogással díszíti a koktélt, vagy italt.